ZİRAAT VE HALK BANKASI KONYA MERKEZ, MEVLANA, SELÇUKLU, NALÇACI, AZİZİYE ŞUBELERİ ZİYARET EDİLDİ

ZİRAAT VE HALK BANKASI KONYA MERKEZ, MEVLANA, SELÇUKLU, NALÇACI, AZİZİYE ŞUBELERİ ZİYARET EDİLDİ

  • 16 Ağustos 2023, 11:51
  • 692 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Genel Başkan Vekili Ali Kılıç, Genel Yönetim Kurulu Üyesi ve Konya Bölge Başkanı Ömer Rıdvan Yiğit ve Adana Bölge Başkanı Atilla Çoğun, Ziraat Bankası Konya Şubesi, Mevlâna Şubesi, Selçuklu Şubesi, Larende Şubesi, Firma Analiz Bölüm Başkanlığı Konya Birimi ile Halk Bankası  Konya Şubesi, Nalçacı Şubesi ve Aziziye Şubesinde Şube Yöneticileri ve Üyelerimizi ziyaret etti. 

Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu'nun selamlarını ileten Genel Başkan Vekilimiz Kılıç ile beraberindeki Bölge Başkanlarımız Yiğit ve Çoğun, Şube Müdürleri Sayın Fazıl Çümen'e, Sayın Abdurrahman Ahmet Arabacı'ya, Sayın Haluk Seyit Çelik'e, Sayın İlker Dursun'a, Sayın Rıdvan Karaman'a, Sayın Çiğdem Ateş'e ve Sayın Yakup Sağdıç'a ve Üyelerimize sendika çalışmaları ile ilgili bilgi vererek, istek ve önerilerini dinleyerek not aldı.

Genel Başkan Vekilimiz Kılıç,  "Yoğun çalışma temposu içerisinde bize zaman ayıran, Şube Müdürlerimiz ile Değerli Üyelerimize Sendikamıza vermiş oldukları destek dolayı teşekkür ediyoruz. Görevlerinde başarılar diliyoruz."dedi.