ZİRAAT BANKASI KONYA'DA GÖREVE YENİ BAŞLAYAN PERSONELLERE SENDİKAMIZ ANLATILDI

ZİRAAT BANKASI KONYA'DA GÖREVE YENİ BAŞLAYAN PERSONELLERE SENDİKAMIZ ANLATILDI

  • 30 Ocak 2023, 15:40
  • 225 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Genel Yönetim Kurulu Üyesi ve Konya Bölge Başkanı Ömer Rıdvan Yiğit, Genel Başkan Yardımcımız Atıf Güdül ve Ziraat Bankası Konya Bölge Satış ve Performans Yöneticisi Hacı Ahmet Şener ile birlikte,  Ziraat Bankası Konya Bölge Başkanlığı'nda Oryantasyon Eğitimi alan ve 1 Şubat itibariyle atandıkları şubelerde göreve başlayacak personelleri ziyaret etti.

Yiğit ve Güdül, Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu'nun Hayırlı Olsun mesajını ileterek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Yiğit ve Güdül, yeni banka personellerine  'Neden Üye Olmalıyız? Sendika Nedir? Ne İş Yapar? ve Nasıl Üye Olmalıyız? konularında bilgilendirmede bulundular, sorulan soruları cevapladılar.

Yiğit, "Davetimize icabet ederek bizi onurlandıran Genel Başkan Yardımcımız Sayın Güdül'ün değerli katkılarından ve kendilerini ağırlamaktan mutlu olduk.  Ziraat Bankası Konya Bölge Başkanlığı’nda göreve başlayan arkadaşlarımıza, bizi samimi sohbetleri ve güler yüzleri ile karşıladıkları ve ayrıca Sendikamıza göstermiş oldukları ilgilerinden dolayı şahsım, Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ve Genel Başkanımız Sayın Ahmet Eroğlu adına teşekkür ederim."dedi.