YİĞİT, CUMHURBAŞKANLIĞI SOSYAL POLİTİKALAR KURULU TOPLANTISINDA SUNUM YAPTI

YİĞİT, CUMHURBAŞKANLIĞI SOSYAL POLİTİKALAR KURULU TOPLANTISINDA SUNUM YAPTI

  • 27 Temmuz 2022, 15:19
  • 338 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Konya Valisi Vahdettin Özkan başkanlığında yapılan Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu’nun Sosyal Politikalarda 7 Bölge 7 İl Toplantısı'na HAK-İŞ Konfederasyonumuz Konya İl Başkanlığı adına Sendikamız Genel Yönetim Kurulu Üyesi ve Konya Bölge Başkanı Ömer Rıdvan Yiğit katıldı. 

Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılan Programa Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Çalışma Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı aynı zamanda Kurul Üyesi Prof. Dr.  Lütfihak Alpkan ve Kurul Üyeleri Prof. Dr. Recep Şentürk, Dr. Murat Yılmaz, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, üniversite, meslek kuruluşları ve STK temsilcileri katıldı. 

Sendikacılık alanında bir sunum yapan Sendikamız Genel Yönetim Kurulu Üyesi ve Konya Bölge Başkanı Ömer Rıdvan Yiğit, hazırlanan raporu anlatarak, çözüm önerileri ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Vedat Işıkhan'a teslim etti. 

Programa davetlerinden dolayı Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu'na ve Konya Valisi Vahdettin Özkan'a teşekkür eden Yiğit, "Uygulanmakta olan Sosyal Politikaları yerinde tesbit etmek ve sorunların çözümü için istişare toplantısı düzenlenmesinden dolayı ziyadesiyle STK'lar olarak memnuniyet duyduk. Bizlere derdimizi anlatıp, önerilerimizi sunmak için fırsat veren Valimiz Sayın Vahdettin Özkan ve Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu üyelerimize Hak-İş ve Temsil ettiği tüm sendikalar adına şükranlarımızı sunarız."dedi.