NALÇACI, KARATAY SANAYİ VE TOPTANCILAR ŞUBESİ ZİYARET EDİLDİ

NALÇACI, KARATAY SANAYİ VE TOPTANCILAR ŞUBESİ ZİYARET EDİLDİ

  • 12 Şubat 2021, 20:53
  • 772 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Konya Şube Başkanı Ömer Rıdvan Yiğit, Halk Bankası Nalçacı, Karatay-Sanayi ve Yeni Toptancılar Sitesi Şubelerini ziyaret etti. 

Yiğit, Nalçacı Şube Müdürü Yakup Sağdıç, Karatay-Sanayi Şube Müdürü Kayhan Barutçu ve Yeni Toptancılar Sitesi Şube Müdürü Abdullah İncekara’ yı makamlarında ziyaret etti. Yiğit, Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu' nun selamlarını ileterek, sendikamız çalışmaları hakkında bilgi verdi, görüş alışverişinde bulundu. 

Yiğit, Nalçacı, Karatay-Sanayi ve Yeni Toptancılar Sitesi Şubelerinde görevli üyelerimizle biraraya gelerek sendikamız yapısı, çalışmaları, haber sitemiz, 2021-2023 Toplu İş Sözleşme Maddeleri ve UYS Çalıştayı hakkında bilgi verdi, üyelerimizin sorularını cevapladı, önerilerini dinledi.

Yiğit, "Yoğun çalışma temposu içerisinde bize zaman ayıran, Sayın Sağdıç, Sayın Barutçu ve Sayın İncekara ile Değerli Üyelerimize, Sendikamıza olan ilgi ve desteklerinden dolayı Şahsım, Sendikamız Yönetim Kurulu Üyeleri ve Genel Başkanımız Sayın Ahmet Eroğlu adına teşekkür ederim."dedi.